fbpx

Plusurile TY – Cadouri reusite pentru copiii de orice varsta

Plusurile Ty sunt cea mai buna optiune pentru a avea succes atunci cand oferi un cadou. Cred ca nu exista copil care sa nu aiba in colectia lui de jucarii si plusuri. Acestea sunt dragalase si pot inclusiv sa insoteasca copilul la somn pentru „a dormi” cu el.

Mie imi plac plusurile TY din doua motive importante (dupa parerea mea). Primul motiv este faptul ca sunt calitative, lucru care conteaza mai ales daca cel mic doarme cu ele, iar cel de-al doilea motiv este diversitatea gamei lor.

Exista in gama lor atat plusuri mici tip preloc cat si plusuri mari de 42 cm inaltime sau rucsacuri tip animalute de 25 cm inaltime.  De asemenea, nu lipsesc nici produsele cu licenta, personaje dragi copiilor, cum ar fi: Hello Kitty, Patrula Catelusilor, Secret Life of Pets, Purcelusa Peppa, Disney Frozen II, etc.

Noi am colectionat plusurile care reprezentau pisicutele, inclusiv cele cu licenta Hello Kitty 🙂

Mai jos gasiti cateva idei care se pliaza pe orice tip de buget. Fetita mea s-a bucurat la fel de mult atat la plusurile cele mai mici de 8.5 cm, tip breloc, cat si la cele mari de 42 cm. In mod evident cele mai mici sunt mai ieftine iar bucuria copiilor este fara masura.

Plusurile tip breloc:

Acestea au o inaltime de 8.5 cm si pot fi folosite atat ca un plus cat si ca un breloc agatandu-le la ruccsac, geanta, sau unde mai doreste copilul.

Plusuri standard de 15 cm / 24 cm

Sunt diverse plusuri animalut pentru toate preferinte, animale domestice, salbatice, preistorice, manifere, pesti, pasari, etc. Acestea au inaltimi de 15 cm sau 24 cm si pot fi simple sau cu paiete. Vestitele paiete fac plusui mai atractiv si mai dorit de catre copil. Este sclipitor! 🙂

 

Gentuta / rucsac tip animalut:

Cu acest tip de model copilul poate sa poarte peste tot plusul lui preferat, iar, pe langa acest lucru, poate sa si depoziteze jucarii in interior. Inaltimile pentru gentute variaza intre 10 cm si 15 cm iar cele pentru ruccsacuri sunt de 25 cm.

De mentinut aici modelul de rucsac de mai jos. Acesta este tare frumos imitand plusul 100% si avand suplimentar curelele, insa copilul nu poate depozita in interior foarte multe. Este spatiu cat sa incapa o palma de adult. Modelul ramane atractiv prin faptul ca datorita curelelor copilul poate lua de pe el plusul tinandu-l in spate. Asa este mai usor de deplasat.

ruccsac plus pisica

 

Asa cum spuneam mai sus am cautat ca produsul sa bifeze in primul rand calitatea. Plusurile TY se ridica in clasament cu pasi rapizi privind calitatea, finisajele si estetica plusurilor.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: