fbpx

My Little Pony, Printesa Luna, un personaj foarte cautat

Printesa Luna din serialul Animat „My Little Pony” este unul dintre personajele din topul preferintelor copiilor. Ea este personajul care are grija de noapte si de visele poneilor. Totodata, desi Printesa Luna este un personaj foarte apreciat, parintii nu reusesc sa gaseasca jucarii foarte multe cu acest personaj,

Una dintre cele mai accesate jucarii este figurina de la Hasbro, Printesa Luna Cu Aripi Stralucitoare.

Aceasta figurina are o inaltime de aproximativ 15 cm iar detaliile de finisare sunt impresionante. Aripile si cornul acesteia au sclipici pe ele, coama si coada au par lung ce pot fi coafate cu usurinta de catre copii, iar materialul din care este turnata aceasta este un plastic de culoarea albastru inchis cu sclipici in el.

Figurina nu este articulata, acesteia i se misca doar capul, insa acest lucru nu a fost deranjant pentru fetita mea.

In aceeasi editie se gaseste si Printesa Celestia, printesa soarelui, sora printesei Luna. Ambele figurine au aceleasi caracteristici enumerate mai sus.

Figurinele sunt recomandate copiilor cu varsta de minim 3 ani pentru a evita pericolul de sufocare.

My Little Oiny Printesa Celestia

Noi avem ambele figurine, fetita mea le adora si asteapta cu nerabdare sa apara pe piata si Printesa Cadance, insa deocamdata asteptam. 🙂 Trebuie sa fiu atenta deoarece cand apar astfel de personaje rare stocul se epuizeaza imediat.

My Little Oiny Printesa Celestia1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: