fbpx

Littlest Pet Shop, Lucky Pets, Animalute in Ravas

Incep acest articol cu o intrebare in ton cu produsul prezentat, si anume: „Va simtiti norocosi azi?” 🙂 Haideti sa inveselim blogul cu seria noua Lucky Pets de la Littlest Pet Shop, de la Hasbro.

Despre Littlest Pet Shop

Littlest Pet Shop este o colectie de jucarii creata dupa serialul TV animat pentru copii cu acelasi nume. Este bine de stiut faptul ca producatorul ofical al acestei game de jucarii este Hasbro, astfel veti putea evita sa achizitionati produse care nu sunt licentiate, originale Littlest Pet Shop. Diferentele sunt majore, de la miros jucarie pana la calitate si finisaje. Cele falsificate miros a plastic si chimicale, iar culoarea, desenul de pe ele este de proasta calitate. Intradevar avem un pret cu mult mai mic insa cand este vorba de copiii nostri ne dorim siguranta si calitate pentru ei. Eu mereu caut sa fie produsele producatorului care are licenta pentru brandul respectiv, fiind sigura astfel de calitatea acestora.

Despre Editia Lucky Pets

Cei de la Littlest Pet Shop au scos editia Lucky Pets, unde copiii se pot juca sa descopere cat de norocosi sunt. Este ceva nou si atractiv pentru ei, iar figurinele din colectie sunt cu adevarat dragalase. 🙂

Produsele din colectia Lucky Pets sunt prezente sub forma de ambalaje cu figurine surprize si toate au ca si continut pe langa figurine si un joc distractiv de noroc. Astfel, noi am testat „Ravasurile cu animalute surpriza„, pentru copiii care au o varsta recomanda de cel putin 4 ani.

Produsul imita o prajitura cu ravas ce contine in interior un animalut surpriza, un pliant, un biletel cu mesaj si o amuleta norocoasa. Ambalajul este alcatuit dintr-un carton care poate fi rupt usor de catre copil.

In interior se gaseste o figurina animalut surpriza din seria Littlest Pet Shop, Lucky Pets de 4 cm inaltime. Capul acesteia se poate roti si se misca tremurand usor cand il atingi un pic.

Legenda de interpretare joc:

Pentru descoperi norocul din ravas copilul trebuie sa vada ce culoare are amuleta si ce numar este mentionat pe biletel. Adunand aceste date, trebuie sa foloseasca legenda de mai jos:

Legenda de interpretare este prezenta pe pliant iar copii se pot juca si cu celelalte amulete si biletele incluse din alte ravasuri cumparate separat, pentru a crea mesaje haioase.

Pentru copii care nu stiu sa citeasca sau limba engleza este nevoie de ajutorul unui adult. Pentru fiica mea a contat foarte mult figurina inclusa, mai ales ca i-a picat o pisicuta numai buna pentru colectia ei de feline. 🙂

Astfel, noua ne-a picat pisicuta Collette ca figurina surpriza, amuleta de culoare galbena si mesajul biletului a avut cifra 3. Mesajul norocos care a rezultat a fost: „Vei imparti (culoarea amuletei) o aventura ( conform numarului de pe bilet) in vacanta ( conform zilei saptamanii care este azi, si anume, Vineri).

Sper sa fiti norocosi si sa va pice animalutul dorit sau sa creati jocuri frumoase cu mesaje norocoase impreuna cu prietenii.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: