fbpx

Desprejucarii.ro, un blog cu feedback-uri despre jucarii

DespreJucarii.ro este un blog creat de mine special pentru voi, parintii care inca mai au suflet de copil si care se bucura mai mult decat cei mici atunci cand achizitioneaza o jucarie. 🙂

De cate ori am vrut sa achizitionez o jucarie pentru copii a trebuit sa caut informatii despre caracteristicile acesteia pe toate site-urile posibile astfel incat sa imi fac o idee completa despre ceea ce cumpar. De exemplu, fetita mea se speria daca anumite jucarii interactive scoteau un anumit tip de sunet, mai puternic. Nu gaseam astfel de detalii legate de sonor si nici video-uri din care sa reiasa tonalitatea melodiilor pentru a stii daca ii va placea sau nu. Atunci am realizat ca ar fi de folos sa avem cat mai multe informatii despre un lucru pe care vrei sa il achizitionezi.

Un alt dezavantaj atunci cand comanzi online este faptul ca nu iti dai seama de calitatea produsului cumparat. Acest lucru este existential atunci cand este vorba despre un copil care va interactiona cu produsul cumparat.

Acestea fiind spuse, utilitatea blogului meu va fi aceea de a va ajuta sa va faceti o idee cat mai completa despre viitoarea voastra achizitie, vorbindu-va despre diverse jucarii cu care am interactionat, fie eu prin prisma domeniului in care lucrez, fie fetita mea deoarece i-am achizitionat noi produsul respectiv sau l-a primit cadou de la prieteni, rude.

 

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: