fbpx

Bratari antiinsecte pentru copii cu uleiuri naturale

A venit vara, anotimpul prielnic insectelor, iar aceste bratari antiinsecte pentru copii sunt la mare cautare.

Stiu foarte bine cat de importanta este protectia naturala pentru copii. Cate informatii cautam pe net pentru a gasi ce este mai bun si sanatos pentru ei. Trebuie mereu sa gasim o solutie pe care sa o accepte si copiii nostri altfel va urma o munca lunga de lamurire si convingere sa poarte o bratara, un plasture sau sa stea sa fie dati cu crema speciala pentru antiinsecte al carei miros este intepator.

Noi am testat anul trecut bratarile din silicon Ningo.

Acestea sunt disponibile in mai multe modele atractive pentru copilasul tau, si anume:

 

 

In cercul disponibil se introduce pastila cu uleiuri naturale tinand insectele departe. Fiecare bratara include in pachet doua pastile antiinsecte.

Ca la orice produs intalnim avantaje si dezavantaje in urma folosirii lui. Iata mai jos concluziile noastre in urma folosirii bratarilor:

  • Datorita pretului accesibil, atunci cand pastilele nu isi mai fac efectul, poti achizitiona un alt model cu inca doua pastile incluse astfel incat cel mic sa se bucure de diversitate si sa le poarte cu drag.
  • Daca dupa folosire pastila antiinsecte este pastrata intr-o punguta inchisa efectul pastilei dureaza in jur de 7 zille de folosire zilnica. Daca nu este folosita zilnic atunci efectul acesteia este prelungit.
  • Bratara nu protejeaza copilul si de capuse, ci doar de zburatoare si alte insecte mici. De asemenea, nu isi face efectul 100% in caz de invazie de insecte.
  • Design-ul bratarilor este atractiv si usor de pus la mana copilului.
  • Pastilele sunt din uleiuri naturale si au un miros placut.

Noi si anul acesta folosim aceste bratari pentru protectie zilnica. Datorita designului atractiv al bratarilor fetita mea le poarta si fara pastile. Modelul capsunica a devenit ceas de mana, am pozitionat in locul pastilei de tantari un ceas rotund deoarece cureaua acestuia s-a rupt. 🙂

 

 

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: