Surpriza formelor de biscuiți

L8418.jpgÎn jurul vârstei de 1 an copilul învață să deosebească formele: cercul, pătratul, triunghiul, inima etc. Jucăriile tip sortator nu mai sunt o noutate pe piață. Se găsesc în număr foarte mare, cu forme de toate tipurile și dimensiunile.

Jucăria "Surpriza formelor de biscuiți" de la Fisher Price (borcanul de biscuiți) este ideal concepută pentru ca un copil trecut de 1 an să învețe 5 forme și culori principale:

  • formele sunt destul de mari și simplu de apucat;
  • copilul poate introduce foarte ușor fiecare formă și, de fiecare dată, va fi răsplătit cu melodii sau fraze amuzante rostite în limba română;
  • formele pot fi introduse și prin partea de sus, ridicând capacul.

Borcanul de biscuiți are 2 moduri de joacă prin care copilul învață formele sau numerele de la 1 la 5. Foarte atractiv este și nasul care, o dată apăsat, se aprinde și scoate un sunet haios.

Băiețelul meu a primit cadou această jucărie la vârsta de 11 luni. La început a fost fascinat de nasul ei și de cântecele. A fost nevoie să-i arat doar de 2-3 ori și a învățat să introducă cercul. Se distra copios când le introducea pe toate prin partea de sus, alături de alte jucării.

Calitatea este excepțională. Am tras această concluzie după ce a fost aruncat pe gresie de foarte multe ori și nu a suferit nici măcar o zgârietură.

Deși acum are 3 ani, sunt zile când îl găsesc pe piticul meu introducând cu rapiditate formele în borcan.
Fetița a descoperit borcanul mult mai devreme, undeva în jurul vârstei de 9 luni. La început se juca doar cu formele (le apuca, le băga în gură). Acum are 1 an și 4 luni și în fiecare seară se joacă câteva minute cu el. Recomand cu multă căldură această jucărie.

2 responses to "Surpriza formelor de biscuiți"

  1. Eu am făcut cadou această jucărie și a fost foarte lăudată! Cântecele au fost foarte apreciate, în special după ce copilul a învățat singur cum să le poată obține.
    Este o jucărie interactivă, deoarece oferă recompense și încurajează astfel bebelușul să exploreze iar și iar. Frustrarea de a nu nimeri lăcașul potrivit al formelor este eliminată prin opțiunea de rezervă: gura largă a borcanului, unde și aici există recompensă muzicală.

  2. Mihai are aproape trei ani si se joaca si acum cu "borcanul cu forme". O jucarie care isi merita banii.

Leave a Reply

Mail will not be published