Păianjenul artist

daisy.jpgDaisy este un păianjen simpatic și multifuncțional foarte îndrăgit de Iasmina. Este un păianjen pasionat de desen. Funcționează pe bază de baterii și este capabil să facă desene uimitoare. Tot ce are Iasmina de făcut este să îi selecteze modelul dorit.

Are piciorușe flexibile în care pot fi introduse carioci (minim 1, maxim 5) și care, la o apăsare de buton, se mișcă lăsând urme fantastice pe foaia de hârtie.

Este multifuncțional deoarece, pe lângă piciorușele flexibile artiste, conține o pălărie șablon cu diverse forme care poate fi folosită de copii pentru a face diverse contururi pe foaia de hârtie și 6 ghetuțe tip ștampilă care pot fi folosite în jocul cu plastilină sau pentru diverse colaje pictate.

Așadar cutia Daisy conține:

  • 1 păianjen ochios;
  • 5 carioci de culori diferite;
  • 6 ștampile cu diverse modele;
  • 1 pălărie șablon.

Necesită, pentru a funcționa, două baterii de tip AAA.

daisy1.jpgPentru desenele "mandale", pe care Daisy le face neobosit, aveți nevoie de foi A4. Noi folosim, de asemenea, foi de flip-chart, deoarece sunt foarte încăpătoare și Daisy se poate mișca în voie.

Ghetuțele sunt foarte utile în jocul cu plastilina. Astfel puteți obține urme de melc, floare, soare, inimioară, mânuță, fluturaș.

Când nu mai vreți să vă jucați în plastilină, pălăria șablon vă poate sta la îndemână pentru diverse contururi haioase.

Cariocile pe care le conține Daisy pot fi utilizate la colorarea diverselor "mandale" făcute de Daisy, ele încurajând creativitatea copilului și exprimarea liberă a emoțiilor. Dacă doriți o formă mai simplă, dați-i lui Daisy o singură cariocă pentru desen. Dacă doriți un desen complex, atunci puteți încărca piciorușul păianjenului cu 4-5 carioci.

Este un joc complex, inteligent și dezvoltă creativitatea, imaginația, atenția, stimulând cognitiv copilul, dezvoltându-i abilitățile manuale fine și încurajând exprimarea lui afectivă.

Dezavantaje

Poate fi considerat un joc costisitor. Setul de carioci se termină repede și, ca să comanzi altul, mai scoți din buzunar - de fiecare dată - 30-35 de lei pentru unul nou.

Un alt inconvenient este că, uneori, cariocile nu stau bine în suport și trasarea liniilor devine dificilă.

Este recomandat copiilor de peste trei ani.

0 responses to "Păianjenul artist "

  1. There are currently no comments.

Leave a Reply

Mail will not be published